Editorial


Abstract views: 44 / PDF downloads: 27

Authors

DOI:

https://doi.org/10.58600/eurjther1491

Abstract

Değerli Meslektaşlarım,

Gaziantep Medical Journal (GMJ)’ in Ekim 2014 sayısını sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Bu sayının basımında, editöryal ekibin değişmesinden dolayı yaşanan gecikme nedeniyle sizlerden özür diliyoruz. Derginin web sayfasında göreceğiniz üzere yeni bir editör ekibi görevi devralmıştır. Editör ekibi adına, önceki Baş editör Prof. Dr. Tuncay Demiryürek ve Yardımcı editörler Prof. Dr. Vedat Davutoğlu ve Doç. Dr. Yusuf Ziya İğci’ye Dergiye sundukları olağanüstü destek ve Derginin yönetiminde gösterdikleri büyük başarı için içtenlikle teşekkür ederim.
Yeni editör ekibi Prof. Dr. Piraye Kervancıoğlu Temel Bilimler, Prof. Dr. Osman Başpınar Pediatri, Prof. Dr. İlker Seçkiner Cerrahi Bilimler, Doç. Dr. Z. Abidin Öztürk Dâhili Bilimler alanındaki makaleleri yöneteceklerdir. Biyoistatistik Editörü Doç. Dr. Seval Kul ve İngilizce Dil Editörü Prof. Dr. M. Nizar Akil, daha önce olduğu gibi görevlerini sürdüreceklerdir.
Ne yazık ki, Editör ekip değişikliğinden dolayı, Dergiye Ağustos 2014’den beri sunulan makalelerin değerlendirme işlemlerinde gecikme ve kesintiler yaşanmıştır. Ancak, bundan sonra GMJ’e sunacağınız değerli çalışmalarınızın en hızlı şekilde değerlendirileceğini belirtmek istiyoruz. Lütfen, Dergiye olan sıcak ilginizi sürdürünüz ve makalelerinizi göndermeye devam ediniz.
Bu sayıda yayınlanan ilginç araştırma ve olgu sunularını okumaktan keyif alacağınızı umuyoruz.
2015’in ilk günlerinde yayınlayacağımız bir sonraki sayıda buluşmayı diliyoruz.

En içten dileklerimizle,


Dr. Hasan Bayram
Editör

Metrics

Metrics Loading ...

Downloads

Published

2014-09-01

How to Cite

Bayram, H. (2014). Editorial. European Journal of Therapeutics, 20(4), ii-ii. https://doi.org/10.58600/eurjther1491

Issue

Section

Editorial